top of page
Visual Events
Wk2039 online event (nonames).png

Visueel Verslag

Een live visuele samenvatting van uw meeting

 

Een visueel verslag is een samenvatting van een evenement of meeting, waarbij de essentie en de onderlinge verbanden worden vastgelegd op een visuele manier. De tekening wordt live gemaakt tijdens de meeting of sessie. Dit kan op een grote flip in de ruimte bij een fysieke meeting, of digitaal tijdens een online meeting. 

Visueel Faciliteren

Visuele ondersteuning en faciliteren van een team of strategiedag

Een visual facilitator helpt op een effectieve en leuke manier het meest uit een event te halen. Naast het stroomlijnen van de meeting zorgt een facilitator ervoor dat de teamleden zich betrokken en gehoord voelen. Wanneer je Puck ten Kate Illustraties inschakelt voor het visueel faciliteren dan komen we tot een gezamenlijk ontwerp dat past bij het doel van de sessie. Tijdens de dag werkt het team naar een gedragen eindresultaat. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een praatplaat, een team visie of 'change journey'.

Meer over wat een Visual Facilitator doet. 

Untitled_Artwork%20kopie%204_edited.jpg
IMG_5348_edited.jpg

Visual Teamwork 

Aan de slag met tekenen als leuke en nuttige invulling voor een teamdag!

Iedereen kan tekenen, en met de training visual basics kun je individueel of als team per direct meer visueel aan de slag in je werk! 

Een leuke en nuttige sessie voor een teamdag waarbij iedereen actief aan de slag gaat met de basiselementen, en er wordt een start gemaakt met een visuele teamvisie. 

Ideation of Creative Problem solving sessie

Creatieve sessie op maat

"We cannot solve our problems with the same thinking used when we created them."

Afhankelijk van de probleemstelling en uitdaging zetten we design thinking, visual thinking en creative problem solving in om de uitdaging aan te pakken. Samen zetten we de sessie op papier en kijken we wie er nodig is voor het beste resultaat. In een cross-functioneel team werk je in korte tijd naar een creatief en doelmatig eindresultaat.  

Artwork_edited.jpg

Enthousiast geworden of vragen?

Klik hier voor Contact

bottom of page