Workshops
Workshops

Een visueel verslag is een verslag of samenvatting van een evenement, waarbij de essentie en de onderlinge verbanden worden vastgelegd op papier.

 

Vaak wordt graphic recording of visueel verslagleggen ingezet bij evenementen, maar ook strategiesessies en heidagen zijn heel geschikt. Het kan zeer krachtig zijn om aan het einde van een teamdag een gezamenlijke visie op papier te hebben, waar iedereen aan heeft bijgedragen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een praatplaat of 'change journey'.  

Visueel verslag

Klaar met eindeloze discussies en complexe powerpoint presentaties? Merk je dat als je onderlinge relaties op papier uittekent, dat je mensen sneller mee krijgt?

 

De training visual teamwork leert je de basis om je sneller en gemakkelijker uit te drukken in beeld. Je leert hoe je informatie simpel en overzichtelijk kunt laten zien. Uiteindelijk bouw je op naar een aantal handvatten en oefeningen voor een betere samenwerking door middel van visual management en visual teamwork. 

Visual Teamwork

"We cannot solve our problems with the same thinking used when we created them."

Een veelgebruikte uitspraak van Albert Einstein bij het aanvliegen van een probleem of project. Echter in hoeverre ben je als bedrijf in staat om dingen echt anders aan te pakken? Een frisse blik of externe facilitator is hierin vaak heel belangrijk. 

Een strategie sessie, teambuilding, design thinking, creative problem solving - een workshop is per definitie maatwerk. In alle gevallen wordt het team uitgedaagd om zelf creatief aan de slag te gaan.  

Workshop design

Contact

Interesse in een van de workshops of trainingen? klik hier!

  • Instagram
  • Pinterest
  • Gray LinkedIn Icon

Puck ten Kate Illustraties, Utrecht

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

T: +31 (0) 6 127 27 297

KVK nummer 75286947

© 2023 by I Made It!.